BodyMind Energy Balancing Method on Suomen Energiahoitajat Oy:n kehittämä kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka perustuu yli 30 energeettisen hoitomenetelmän parhaiksi havaittuihin käytänteisiin. Menetelmiä on käytännön kokemuksen kautta kehitetty edelleen ja samalla on syntynyt uusia. Vuosien opiskelun ja testauksen tuloksena siitä on muodostunut monipuolinen ja tehokas mutta samalla hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille.

BodyMind Energy Balancing Method -hoidon teho perustuu olennaisesti kroonisen stressitilan ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Stressiä kertyy kehoon mm. käsittelemättömien, traumaattisten kokemusten seurauksena sekä pitkittyneiden stressijaksojen myötä, joiden aikana keho ei pääse palautumaan. Kun tällainen stressitila puretaan pois, keho ja mieli pääsevät rentoutumaan syvästi, kehon paranamisprosessit aktivoituvat ja kehon edellytykset parantaa itseään vahvistuvat. Näin energiahoidolla voidaan voimaannuttaa kehoa ja vapauttaa esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.

BodyMind Energy Balancing Method -hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, mutta hoitoa voidaan kohdistaa fyysisiin ongelmiin tai tunnepuolen haasteisiin hoidettavan tarpeen mukaan. Esimerkiksi asentovirheitä hoidetaan siten, että asentovirheet ensin mitataan, minkä jälkeen niitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Energeettisessä jäsenkorjauksessa puretaan fysiologista stressiä lempeillä energiahoitotekniikoilla, mikä hellittää kipua ja syvien, asentoa ylläpitävien lihasten jännitystä. Tunnepuolen hoidossa puolestaan vapautetaan tunnelukkoja ja emotionaalista stressiä erityisesti hermoston kautta vaikuttavilla tekniikoilla. Hoidon vaikutusta mitataan hoidon aikana sekä hoitokertojen välillä.

Voit tulla energiahoitoon myös ilman erityistä vaivaa. Energiahoidossa hoidetaan syytä, ei oiretta, minkä vuoksi energiahoito on myös mainio ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Se poistaa stressiä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, mikä ehkäisee oireen kehittymistä.

Jokainen hoitokerta on erilainen ja etenee hoidettavan ehdoilla. Yhdellä hoitokerralla sovellan yleensä 3-10 eri energiahoitotekniikkaa. Käytännössä hoito tapahtuu tapauskohtaisesti siten, että hoidettava rentoutuu istuen, seisten tai hoitopöydällä maaten. Hoito tehdään osin käsillä kehon energiakentästä, ja hoidossa käytetään kevyttä kosketusta. Päällä voi olla rennot, tavalliset vaatteet.

Hoidon vaikutus jatkuu vielä hoidon jälkeenkin muutaman päivän ajan. Hoidon jälkeisinä päivinä on hyvä juoda paljon vettä, jotta kehosta vapautuvat kuona-aineet pääsevät huuhtoutumaan pois. Joissakin tapauksissa hoitoa seuraavina päivinä voi esiintyä niin sanottuja puhdistusoireita, kuten päänsärkyä, flunssan oireita, huonovointisuutta, janon tunnetta, väsymystä, tunneheilahtelua, palelua tai hikoilua. Ne ovat vaarattomia oireita ja menevät ohi yleensä viikossa. Puhdistusoireet kertovat siitä, että keho työstää saamaansa hoitoa. Vain pieni osa hoidettavista saa tällaisia oireita. Puhdistusoireisiin auttaa esimerkiksi veden juominen ja kevyt liikunta. Hoidon jälkeen mahdollisesti ilmenevistä oireista voit aina olla yhteydessä minuun.

 

 

 

Teen BodyMind Energy Balancing Method -hoitoja

  • lähihoitona arkipäivisin ja -iltaisin Oulun Ylikiimingissä sijaitsevassa hoitotilassa
  • lähihoitona sunnuntaisin Oulun keskustassa sijaitsevassa Kehon Äänen hoitotilassa
  • etäyhteydellä
  • kotikäyntinä Oulussa ja lähialueilla erikseen sovittaessa