Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.

Muumipappa ja meri

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi. Kutsumukseni on tuoda pyhyys ja elämän ihmeellisyys tavalla tai toisella kokemuksellisesti läsnäolevaksi. Toivoisin jokaisen saavan pyhyyden kosketuksesta elämässään edes häivähdyksen, sillä sen voimasta voi muuttua paljon.

Merkityksellisempää kuin mitä teen, on se, mistä energiasta käsin teen sen, mitä teen. Niinpä keskityn ensisijaisesti itse yhdistymään elämän pyhyyteen ja sen luonnolliseen rytmiin, jolloin ideat ja visiot voivat vapaasti virrata kauttani, ja voin inspiraation kautta ryhtyä korkeinta parasta palvelevaan toimeen. Niinpä palveluni muuttavat intuitioni ohjauksessa välillä muotoaan.

Kaikessa tekemässäni yhdistyy kuitenkin sama ydin. Energiahoitoa tai kvanttihypnoosihoitoa tehdessäni yhdistyn hoidettavassa olevaan pyhyyteen. Myös retriiteillä ja intuitiivisen energiahoidon työpajoissa haluan tuoda pyhyyden omalla tavallaan läsnäolevaksi ja jokaisen koettavaksi.

Energiahoitoa tehdessä todella ei tarvitse parantaa mitään. Se, mikä on eheää, haavoittumatonta ja totta, on mielen myllerryksistä huolimatta aina läsnä meissä jokaisessa. Tarvitsee vain muistaa tuo universaali rakkaus meissä jokaisessa ja yhdistyä siihen.

Minulla on suuri ilo tehdä hoitoja kotini pihapiirissä piharakennuksellamme sijaitsevassa idyllisessä hoitohuoneessa. Piharakennus toimii ajoittain viikonloppuisin vierasmajana puusaunoineen ja paljuineen, ja se on vuokrattavissa tämänkaltaisessa luonnon läheisessä ympäristössä viihtyville. Samoissa tiloissa järjestän myös Lähteenhaltijan kylpyiltoja elämän taianomaisuutta arvostaville.


Hoitajan tarinani

Tälle polulle lähteminen sai voimakkaan sysäyksen ensikosketuksestani BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmään alkuvuodesta 2016 hoidettavan osassa. Koin tuolloin vaikuttavalla tavalla, kuinka padottuja tunteitani ja samalla fyysisiä jumejani lähti energiahoidon aikana voimakkaasti purkautumaan. Energiahoito vaikutti kokonaisvaltaisesti koko kehossa. Loppuvuodesta 2016 aloin opiskella energiahoitamista Suomen Energiahoitajien koulutusohjelmassa. Kurssien ja harjoittelun myötä sain lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa ja hyvää oloa.

Sittemmin olen perehtynyt energiatyöskentelyyn myös muilla kursseilla ja opiskellut kvanttihypnoosihoitajaksi vuonna 2020. Kvanttihypnoosimatkoja ryhmille olen pitänyt syventävän kvanttihypnoosikurssin jälkeen helmikuusta 2022 alkaen.

Syksyllä 2017 olin mukana perustamassa energiahoitajien osuuskunta Meridiaani osk:ta. Osuuskunnan tarkoitus on tehdä energiahoitojen tekeminen ja energiahoidossa käyminen helpoksi eri puolilla Suomea sekä lisätä energiahoitojen tunnettuutta. Järjestämme myös ihania energiahoitamiseen liittyviä tapahtumia kuten ryhmähoitotilaisuuksia.

Siitä, miten päädyin tekemään energiahoitoja, voit halutessasi lukea lisää Meridiaani osk:n blogin artikkelista Elina – miten sinusta tuli energiahoitaja?

Muutettuamme marraskuussa 2019 metsän keskelle Ylikiiminkiin aloin hiljalleen pohtia tämän mahtavan rikkaan luontoympäristön ottamista mukaan siihen, mitä tarjoan myös asiakkaille. Luonnossa oleskelu on ollut aina luonteva ja tärkeä osa elämääni, ja yhteyden vahvistaminen itseeni on kulkenut käsi kädessä luontoyhteyteni syventymisen kanssa. Jos yhteyteni on hukassa, etsin usein lähimmän puun tai edes sen lehden ja yhdistyn sen avulla luonnon rytmiin ja tuossa luontokappaleessa olevaan pyhyyteen. Mitä tahansa teenkin, haluan toiminnallani edesauttaa ihmisen omasta luonnosta kumpuavan kukoistuksen kasvua.