Energiahoidossa luodaan tiloja, joissa on mahdollista murtaa alitajuisia patoja. Tällaisessa sallivassa tilassa on mahdollisuus vapautua asioista, joita ei halua enää kantaa, ja virrattaa ne pois. Se on tila, jossa paranemista voi tapahtua – pakottaa sitä ei voi.

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi ja olen energiahoitaja sekä kvanttihypnoosihoitaja. Olen valtavan kiitollinen, että saan tehdä näitä hoitoja ja auttaa niiden avulla kohtaamiani henkilöitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Kun sydämestään antaa jollekin asialle paljon, saa siitä samalla runsaasti takaisin. Energiahoitamista voi tehdä ainoastaan täydellisessä läsnäolon tilassa. Sen vuoksi koen jokaisen hoitokerran ainutlaatuisena. Jokainen hoitokerta on ainutkertainen kokemus niin hoidettavalle kuin itsellenikin.

Ensikosketuksen BodyMind Energy Balancing Method -menetelmään sain alkuvuodesta 2016 hoidettavan osassa. Koin tuolloin vaikuttavalla tavalla, kuinka energiahoidon avulla voi vapauttaa padottuja tunteita ja kuinka hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehossa. Loppuvuodesta 2016 aloin opiskella energiahoitamista Suomen energiahoitajien koulutusohjelmassa. Kurssien ja harjoittelun myötä sain lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa ja hyvää oloa.

Sittemmin olen perehtynyt energiatyöskentelyyn myös muilla kursseilla ja opiskellut kvanttihypnoosihoitajaksi vuonna 2020. Kvanttihypnoosimatkoja ryhmille olen pitänyt syventävän kvanttihypnoosikurssin jälkeen helmikuusta 2022 alkaen.

Syksyllä 2017 olin mukana perustamassa energiahoitajien osuuskunta Meridiaani osk:ta, jossa toimin nykyisin puheenjohtajana. Osuuskunnan tarkoitus on tehdä energiahoitojen tekeminen ja energiahoidossa käyminen helpoksi eri puolilla Suomea sekä lisätä energiahoitojen tunnettuutta. Järjestämme myös ihania energiahoitamiseen liittyviä tapahtumia kuten ryhmähoitotilaisuuksia.

Siitä, miten päädyin tekemään energiahoitoja, voit halutessasi lukea lisää Meridiaani osk:n blogin artikkelista Elina – miten sinusta tuli energiahoitaja?

Muutettuani metsän keskelle Ylikiiminkiin olen alkanut pohtia tämän mahtavan rikkaan luontoympäristön ottamista mukaan siihen, mitä tarjoan myös asiakkaille. Luonnossa oleskelu on ollut aina luonteva ja tärkeä osa elämääni, ja yhteyden vahvistaminen itseeni on kulkenut käsi kädessä luontoyhteyteni syventymisen kanssa. Loppukesästä 2022 olenkin ryhtynyt majoituksen sekä tunnelmallisten naisten sauna- ja paljuiltojen lisäksi toteuttamaan ryhmille yhteyttä luontoon ja samalla yhteyttä itseen vahvistavia voimaannuttavia tuokioita metsässä. Haluan toiminnallani auttaa ihmisen omasta luonnosta kumpuavan luonnollisen hyvinvoinnin lisääntymistä tässä maailmassa.