Energiahoito

Lähihoito Valon Vintillä tai Ylikiimingissä (n. 33 km Oulusta)

Energiahoito 75 min            79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja     345 €   (69 €/kerta)


Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja vähävaraisille -10 %:n alennus 90 min energiahoidosta. Alennus ei koske hoitosarjahintoja, kaukohoitoja eikä muita palveluita.

 
Etähoidot

Energiahoito etäyhteydellä  (Skype, Zoom tai puhelimitse)  60 min     60 €

Kolmen hoitokerran sarja   168 €   (56 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja    270 €    (54 €/kerta)

Energiahoito kaukohoitona   40 min        44 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     120 €   (40 €/kerta)

Kaukohoitosarja 5 x 40 min     190 €   (38 €/kerta)

Kotikäynti 3-4 hengelle

Haluatko, että tulen tekemään energiahoitoja luoksesi? Tarvitset tähän vain rauhallisen, erillisen huoneen ja pari kolme energiahoidoista kiinnostunutta tuttavaasi, siten että voin tehdä samassa paikassa saman päivän aikana 3-4 energiahoitoa. Hoitopöytä ja tarvikkeet kulkevat mukanani.

Kotikäynti on sovittavissa enintään noin tunnin ajomatkan päähän hoitohuoneeltani (esim. Pudasjärvi, Muhos, Utajärvi, Puolanka, Yli-Ii, Ii, Haukipudas, Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Tupos, Lumijoki)

Energiahoito 90 min kotikäyntinä 3-4 hengelle 85 €/hlö 

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi-istunto 120 €/n. 3 tuntia Ylikiimingissä tai Valon Vintillä

Kvanttihypnoosi-istunto etäyhteydellä 120 €/n. 3 tuntia  

Etäistunnon aikana voit maata rennosti esim. omalla sohvalla tai sängylläsi. Kvanttihypnoosi-istunto toteutetaan etäyhteydellä pääsääntöisesti puhelimitse. Alkukeskustelu voidaan käydä videopuheluna Zoomissa tai Skypessä, mutta varsinainen istunto pidetään puhelimitse, siten että asiakas käyttää kuulokkeita tai hänellä on puhelin kaiuttimella sänkynsä tai sohvansa vieressä. Tämä siksi, että myös rentoutuneessa tilassa olevan asiakkaan ääni kuuluu riittävän hyvin istunnon aikana.

Peruuttamattomista varauksista maksu on 50 % hinnasta.

Hintoihin sisältyy alv 24 %

Ajanvaraus Ylikiiminkiin tekstiviestitse tai sähköpostitse, Valon Vintille ja etäistuntoon on varattavissa aikoja myös ajanvarausjärjestelmän kautta.

Majoitus

Majoitus Ylikiimingissä saunatuvalla 55 €/vrk (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu puusaunan sekä takapihan hyvin varustellun nuotiopaikan käyttömahdollisuus puineen (ei metsäpalovaroituksen aikaan). 

Kvanttihypnoosimatkat ryhmille

Tilaisuuden ja henkilömäärän mukaan, alk. 20 €/hlö (sis. alv 24 %). Kysy tarjous.