Energiahoito

Energiahoito 75 min Ylikiimingissä            79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)


Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja vähävaraisille -10 %:n alennus 75 min energiahoidosta. Alennus ei koske hoitosarjahintoja, kaukohoitoja eikä muita palveluita.

 
Etähoidot

Energiahoito etäyhteydellä  (Skype, Zoom tai puhelimitse)  60 min     65 €

Kolmen hoitokerran sarja   180 €   (60 €/kerta)

Energiahoito kaukohoitona   40 min        44 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     120 €   (40 €/kerta)


Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi-istunto 133 €/n. 3 tuntia Ylikiimingissä

Kvanttihypnoosi-istunto etäyhteydellä 133 €/n. 3 tuntia  

Etäistunnon aikana voit maata rennosti esim. omalla sohvalla tai sängylläsi. Kvanttihypnoosi-istunto toteutetaan etäyhteydellä pääsääntöisesti puhelimitse Zoom- tai Skype-yhteyden kautta, mikäli asiakas haluaa istunnosta tallenteen. Muussa tapauksessa myös WhatsApp-puhelu on mahdollinen. Asiakas käyttää istunnon aikana joko kuulokkeita tai hänellä on puhelin kaiuttimella sänkynsä tai sohvansa vieressä. Käytännössä olen huomannut, että rentoutuneessa tilassa olevan asiakkaan ääni kuuluu paremmin lähellä olevan puhelimen kuin tietokoneen mikrofonin kautta. Myös tietokoneella voi osallistua Zoom- tai Skype-yhteyden kautta, mikäli käytössä on vähintään erillinen mikrofoni tai mikrofonilla varustetut kuulokkeet.


Rumpuhoito

Rumpuhoito n. 60 min Ylikiimingissä 64 €


Peruuttamattomista varauksista maksu on 50 % hinnasta.

Hintoihin sisältyy alv 24 %


Majoitus

Majoitus Ylikiimingissä saunatuvalla 59 €/vrk (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu puusaunan sekä takapihan hyvin varustellun nuotiopaikan käyttömahdollisuus puineen (ei metsäpalovaroituksen aikaan). Hoidon majoituksen yhteyteen varanneille -20 %:n alennus yhdestä majoitusvuorokaudesta.

.