Intention ohjaama sisäinen matka

Voimarummun ääni vaikuttaa resonoiden kehomme nesteiden kanssa muistuttaen sikiöaikaamme kohdussa, jossa tunsimme äitimme sydämen sykkeen. Rummutuksen avulla laskeudumme rentouden tilaan, jossa voimme olla yhteydessä sisimpäämme ja sieltä nousevaan informaatioon. Ennen rumpurentoutusta hoidolle asetetaan jokin hoidon kulkua ohjaava intentio. Intentio voi olla vaikka vain yksi sana, esimerkiksi ”rauha”. Rumpumatka etenee asetetun intention ohjaamana siten kuin se kauttani rakkaudesta käsin välittyy.

Hoitava rumpumatka eroaa intuitiivisesta energiahoidosta lähinnä käytettävän välineen vuoksi. Käsieni sijasta energia välittyy voimarummun soinnin ja värähtelyn kautta. Rumpumatkan kesto on yhteensä 40 min, josta n. 30 minuuttia on rummutusta. Rumpumatka otetaan vastaan hoitopöydällä viltin alla maaten.

Hoitavan rumpumatkan hinta on 45 €. Teen rumpumatkoja sopimuksen mukaan Ylikiimingissä. Halutessasi rumpumatkan, ota yhteyttä elina@lahteella.fi, niin katsotaan sopiva aika ja paikka.

Huom. Kovin sateisella säällä rumpumatka ei onnistu, ellei lähellä ole tulen tai muun lämmön lähdettä. Rummut eivät soi sateella ilman riittävästi kuivattavaa ja lämmittävää lämmönlähdettä.