”Sain kulkea matkan sisimpäni ohjauksessa ja rohkaisua uskoa unelmiin.”

 

Mitä kvanttihypnoosi on?

Meissä jokaisessa on sisäsyntyisenä valtava viisaus, josta voimme saada ohjausta mihin tahansa tilanteeseen elämässämme. Yhteys tähän intuitioksikin kutsuttuun tietoon on mahdollista, kun pystymme hiljentymään, rentouttamaan kehoamme ja rauhoittamaan mieltämme riittävästi. Kvanttihypnoosi on tehokas menetelmä yhteyden luomiseen tämän valtavan voimavaramme kanssa.

Kvanttihypnoosi perustuu edesmenneen Dolores Cannonin kehittämään QHHT-menetelmään (Quantum Healing Hypnosis Technique). Kvanttihypnoosia olen opiskellut Marjut Saariniemen ohjauksessa www.saariniemi.com.

Kvanttihypnoosi vie rakkaudelliselle ja turvalliselle matkalle omaan alitajuntaan, sisäisen viisauden äärelle,
josta on mahdollista saada ohjausta mihin tahansa tilanteeseen elämässä.

 

Millainen kokemus kvanttihypnoosi on?

Kvanttihypnoosi on energiahoitoa, jossa henkilö johdatetaan rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan. Kun keho ja mieli rentoutuvat, mieli saa tilaa vastaanottaa tietoa sisäisten aistien avulla. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina tai ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi kokea myös vahvoja energiavirtauksia.

Kvanttihypnoosimatkan voi kokea monella tavalla. Ei siis ole olemassa väärää tapaa kokea sitä. Tyypillisesti kvanttihypnoosissa koetaan tarinoita eri aikakausilta (menneestä, nykyisestä elämästä tai tulevasta) oman sisäisen viisauden ohjauksessa. Näillä alitajunnasta esiin nousevilla tarinoilla on yhteys henkilön elämään, esimerkiksi senhetkisiin haasteisiin tai elämässä usein toistuviin teemoihin. Siten ne ovat kokijalleen merkityksellisiä tarinoita, joilla on tärkeä viesti.

Kvanttihypnoosi on vuorovaikutustilanne, jossa ohjaaja auttaa tarvittaessa avointen kysymysten avulla kokijaa syvempään yhteyteen sisäisen tiedon kanssa.  Istunto etenee asiakkaan korkeamman tietoisuuden rakkaudellisessa ohjauksessa, jolloin kaikki tapahtuu aina parhaalla mahdollisella tavalla – ei kuitenkaan välttämättä niin kuin asiakas odottaa tai haluaa.

Kvanttihypnoosimatka on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka antaa luottamusta siihen, että avaimet elämän lukkoihin löytyvät omista käsistä.

Sillä, mitä kvanttihypnoosissa koet sisäisillä aisteillasi, on syvällistä merkitystä elämässäsi.

 

Kenelle kvanttihypnoosi on tarkoitettu?

Kvanttihypnoosi on tarkoitettu kenelle tahansa, jolla on halu laskeutua tutkimaan itseään ja elämäänsä avoimen luottavaisesti. Kvanttihypnoosimatka tapahtuu eri tasolla kuin se tietoisen mielen taso, joka analysoi, kontrolloi ja asettaa odotuksia ja vaatimuksia. Kvanttihypnoosissa sinun tehtäväsi on antaa kokemuksen viedä ja sallien vastaanottaa se, mitä korkeampi tietoisuutesi haluaa sinulle viestiä.

Tärkeintä onnistuneelle istunnolle on se, että henkilö haluaa olla sisäisen viisautensa äärellä ja kokea prosessin täydellisesti. Lisäksi tarvitaan luottamusta siihen, että omalla sisäisella viisaudella on kyky näyttää ratkaisut elämän haasteisiin tavalla tai toisella.

 

Turvallinen hoitomenetelmä

Kvanttihypnoosi on turvallinen hoitomenetelmä. Hoidettava on transsitilassakin koko ajan tietoinen ja pystyy halutessaan vaikuttamaan istunnon kulkuun. 

Hypnoosiin ei myöskään voi jäädä. Vaikka transsi olisi erittäin syvä, säilyy yhteys hoitajaan koko ajan puheen avulla. Ks. myös yleiset harhaluulot hypnoosista, joista kvanttihypnoosiohjaaja Marjut Saariniemi on kirjoittanut.

Istunto nauhoitetaan asiakasta varten. Kun äänite on asiakkaalla tallessa, poistan sen itseltäni. Näin ollen äänite jää vain asiakkaalle.

 

Kvanttihypnoosi-istuntoon valmistautuminen

Ennen kvanttihypnoosi-istuntoa on hyvä pohtia etukäteen seuraavia asioita:

  • miksi haluat istunnon (henkilökohtainen motivaatio on tärkeää)
  • mihin asioihin elämässä haluat lisää ymmärrystä ja selkeyttä tai muutosta. Kirjoita nämä asiat ylös (enintään 3 asiaa ja laita ne tärkeysjärjestykseen)
  • mieti näihin asioihin liittyen kysymyksiä ja toiveita

Se, että pohdit elämässäsi mietityttäviä tai haastavia asioita etukäteen, laittaa prosessin alulle. Muista kuitenkin, ettei istunto välttämättä mene ollenkaan niin kuin odotat. Luota silti siihen, että saat istunnosta sen, mitä tällä hetkellä eniten tarvitset.

 

Kvanttihypnoosi-istunnon kesto on kokonaisuudessaan noin kolme tuntia.

 

Kvanttihypnoosi-istunnon hinta on 120 €/3 tuntia (norm. hinta 160 €).

Kvanttihypnoosi-istuntoon voit varata ajan hoitohuoneelleni Oulun Ylikiiminkiin. Kvanttihypnoosi-istunto on mahdollista toteuttaa myös Skype-yhteydellä paikasta riippumatta.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

 

Kuten muutkin tarjoamani energiahoidot, istunto on täysin luottamuksellinen.

 

Ajan kvanttihypnoosi-istuntoon harjoitushoitona voit varata ajanvarausjärjestelmän kautta. Voit myös tiedustella muita aikoja tai kysyä lisätietoja sähköpostitse elina@lahteella.fi tai puhelimitse 0400413029.

 

”Tuntui turvalliselta rentoutua ja päästää itsensä matkaan maailmaan, joka tuntui samalla hyvin tutulta ja samalla ihan uudelta. Tunsin, miten kuin jostain kaukaa olisi avattu sitä, minkä voin kokea tänäänkin, kunhan annan itselleni luvan olla ajattomuudessa, kun muistan, että läsnäolo ja hiljentyminen on tie omaan sisimpääni. Sain tehdä matkaa Elinan lempeässä ohjauksessa halki jonkin ihanan ja olla yhteydessä itseeni. Nyt jälkeenpäin tuntuu siltä, että olen jotenkin ottanut itseni syliin ja olo on turvallinen ja varma.”