Kotimme piharakennuksen ihastuttava saunatupa kylpyhuoneineen on vuokrattavissa majoituskäyttöön yhdelle tai kahdelle hengelle.

Tämä majapaikka sijaitsee 34 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.

Majoitus on vuokrattavissa lähinnä perjantain ja sunnuntain väliselle ajalle alla olevina ajankohtina yhdeksi vuorokaudeksi tai koko viikonlopuksi. Voit kuitenkin kysyä majoitusta myös muulle tai tätä pidemmälle ajalle.

15.-17.7., 22.-24.7., 12.-14.8., 19.-21.8., 26.-29.8. (Kysy suoraan tätä myöhäisempiä viikonloppuajankohtia.)


Saunatuvalla on

 levitettävä kahden hengen sohvasänky

 pieni keittiötaso

 jääkaappi pakastelokerolla

 vedenkeitin

 pressopannu

ruokailuastiasto

 viereisessä tilassa kylpyhuone, jossa pyykinpesukone, vessa ja sadesuihku sekä puulämmitteinen sauna

Majoitus saunatuvalla 55 €/1 vrk, 90 €/2 vrk, 125 €/3 vrk eli ensimmäinen vuorokausi 55 € ja tätä seuraavat vuorokaudet 35 € (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu saunan sekä takapihan nuotion ja hiiligrillin käyttömahdollisuus (ei metsäpalovaroituksen aikaan). 


Lisäpalvelut

Aamupala 8 €/hlö (luomukahvi/-tee/-kaakao, tuoremehua, täysjyväkaurapuuroa, marjoja lähiluonnosta, siemenvuokaleipää, luomuvoita, luomujuustoa, salaattia kasvimaalta leivän päälle tms. Saa gluteenittomana.)

Paljun lämmitys 60 €/krt

Koivuvastat 10 €/kpl

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/1-2 vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Kahden hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  25 €/1-2 vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla

Potkukelkka talvella käytettävissä veloituksetta


Sijainti

Lasintie 219, Ylikiiminki

Yhteydenotot

Elina Saariniemi p. 0400413029 / elina@lahteella.fi