Pihapiirissämme on mahdollista majoittua glampingin hengessä hotellihuoneen omaisesti varustellussa kookkaassa kahdelle hengelle sisustetussa kotateltassa, jossa on kaksi oikeaa patjaa, tyynyt ja peitot liinavaatteineen, matto, pöytä ja retkituolit, kylmälaukku, kaasukäyttöinen retkikeitin (Trangia) ja retkiruokailuvälineet (Kupilka), täytetty viiden litran vesiastia hanalla, kaksi pyyhettä ja kaksi käsipyyhettä.

Glamping-teltassa majoittuvien käytössä on piharakennus, jossa käytettävissä induktioliesi, pressopannu, vedenkeitin, pakastelokerolla varustettu pieni jääkaappi, pannu ja kattila, ruokailuastiasto sekä keittiövälineitä, pyykinpesukone, sadesuihku ja wc.

Lisäksi piharakennuksen puusauna lämpenee glamping-majoittujille sovittuna ajankohtana majoituksen hintaan sisältyen.

Monipuolisen ruuanlaiton mahdollistaa retkikeittimen ohella takametsikön hyvin varusteltu nuotiopaikka, mikäli alueella ei ole tuolloin voimassa olevaa metsäpalovaroitusta.


Tämä majapaikka sijaitsee 33 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.

Majoitus on vuokrattavissa touko-syyskuussa.

Glamping-majoitus sijaitsee kotimme piha-alueella, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Glamping-majoitus kahdelle hengelle 90 €/vrk/2 hlö (sis. alv 10 %)


Lisäpalvelut

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Metsäsuksien vuokraus 10 €/vrk

Kahdesta kolmeen hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  28 €/vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla


Yhteydenotot

elina@lahteella.fi