Pihapiirissämme on mahdollista majoittua glampingin hengessä hotellihuoneen omaisesti varustellussa kookkaassa kahdelle hengelle sisustetussa kotateltassa, jossa on kaksi oikeaa patjaa, tyynyt ja peitot liinavaatteineen, matto, pöytä ja retkituolit, kylmälaukku, kaasukäyttöinen retkikeitin (Trangia) ja retkiruokailuvälineet (Kupilka), täytetty viiden litran vesiastia hanalla, kaksi pyyhettä ja kaksi käsipyyhettä.

Glamping-teltassa majoittuvien käytössä on piharakennus, jossa käytettävissä pressopannu, vedenkeitin, pakastelokerolla varustettu pieni jääkaappi, pyykinpesukone, sadesuihku ja wc.

Lisäksi piharakennuksen puusauna sekä saunan viereinen palju lämpiävät glamping-majoittujille sovittuna ajankohtana majoituksen hintaan sisältyen.

Monipuolisen ruuanlaiton mahdollistaa retkikeittimen ohella takametsikön hyvin varusteltu nuotiopaikka, mikäli alueella ei ole tuolloin voimassa olevaa metsäpalovaroitusta.


Tämä majapaikka sijaitsee 34 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.

Majoitus on vuokrattavissa touko-syyskuussa lähinnä perjantain ja sunnuntain väliselle ajalle yhdeksi vuorokaudeksi tai koko viikonlopuksi. Kannattaa kuitenkin kysyä majoitusta myös arkipäiville tai tätä pidemmälle ajalle.

Glamping-majoitus sijaitsee kotimme piha-alueella, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Glamping-majoitus kahdelle hengelle 90 €/vrk/2 hlö (sis. alv 10 %)


Lisäpalvelut

Aamupala 8 €/hlö (luomukahvi/-tee/-kaakao, tuoremehua, täysjyväkaurapuuroa, marjoja lähiluonnosta, siemenvuokaleipää, luomuvoita, luomujuustoa, salaattia kasvimaalta leivän päälle tms. Saa gluteenittomana.)

Koivuvastat 10 €/kpl

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/1-2 vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Kahdesta kolmeen hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  25 €/1-2 vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla


Sijainti

Lasintie 219, Ylikiiminki

Yhteydenotot

Elina Saariniemi p. 0400413029 / elina@lahteella.fi