Meillä voit majoittua Kero Hammocks -retkiriippumatossa pihapiirimme takametsikössä. Retkiriippumattosettejä on vuokrattavissa yhdestä kolmeen hengelle. Majoittuminen sisältää retkiriippumaton integroituine hyttysverkkoineen, lämmittävän aluspeiton ja tarpin (sadesuojan) sekä opastuksen. Retkiriippumatot on kiinnitetty valmiiksi puihin ryhmän koko (1-3) huomioiden. Majoittumiseen tarvitset ainoastaan oman makuupussin. Lisätietoa Kero Hammocks -retkiriippumattosetistä: kerohammocks.com

Retkiriippumatossa majoittuvien käytössä on piharakennus, jossa on käytettävissä induktioliesi, pressopannu, vedenkeitin, pakastelokerolla varustettu pieni jääkaappi, kattila ja pannu, ruokailuastiasto ja keittiövälineitä, pyykinpesukone, suihku ja wc.

Monipuoliseen ruuanlaittoon soveltuva takametsikön hyvin varusteltu nuotiopaikka on myös majoittujien käytössä polttopuineen, mikäli alueella ei ole tuolloin voimassa olevaa metsäpalovaroitusta.


Tämä majapaikka sijaitsee Ylikiimingissä 33 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.

Majoitus on vuokrattavissa touko-syyskuussa.

Riippumattomajoitukseen tarkoitettu takametsikkö sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Majoitus Kero Hammocks -retkiriippumatossa 35 €/vrk/hlö (sis. alv 10 %).


Lisäpalvelut

Piharakennuksen puusaunan varaus 2 h 20 €

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Metsäsuksien vuokraus 10 €/vrk

Kahdesta kolmeen hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  28 €/vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla


Yhteydenotot

elina@lahteella.fi