Kotimme piharakennuksen ihastuttava saunatupa kylpyhuoneineen on vuokrattavissa majoituskäyttöön yhdelle tai kahdelle hengelle.

Tämä majapaikka sijaitsee 34 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla, tulossa kauempaa johonkin hoitooni tai tapahtumaan ja tarvitset majoitusta tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.

Majoitus on vuokrattavissa lähinnä perjantain ja sunnuntain väliselle ajalle yhdeksi vuorokaudeksi tai koko viikonlopuksi. Kannattaa kuitenkin kysyä majoitusta myös arkipäiville tai tätä pidemmälle ajalle.


Saunatuvalla on

 kaksi runkopatjasänkyä yhdessä tai erikseen (ylhäällä vanha kuva)

 pieni keittiötaso

 jääkaappi pakastelokerolla

 vedenkeitin

 pressopannu

ruokailuastiasto

 viereisessä tilassa kylpyhuone, jossa pyykinpesukone, vessa ja sadesuihku sekä puulämmitteinen sauna

Majoitus saunatuvalla 55 €/1 vrk, 90 €/2 vrk, 125 €/3 vrk eli ensimmäinen vuorokausi 55 € ja tätä seuraavat vuorokaudet 35 € (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu puusaunan sekä takapihan hyvin varustellun nuotiopaikan käyttömahdollisuus puineen (ei metsäpalovaroituksen aikaan). 

Vierasmaja sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Lisäpalvelut

Aamupala 8 €/hlö (luomukahvi/-tee/-kaakao, tuoremehua, täysjyväkaurapuuroa, marjoja lähiluonnosta, siemenvuokaleipää, luomuvoita, luomujuustoa, salaattia kasvimaalta leivän päälle tms. Saa gluteenittomana.)

Paljun lämmitys 60 €/krt

Koivuvastat 10 €/kpl

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/1-2 vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Kahden hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  25 €/1-2 vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla

Potkukelkka talvella käytettävissä veloituksetta


Sijainti

Lasintie 219, Ylikiiminki

Yhteydenotot

Elina Saariniemi p. 0400413029 / elina@lahteella.fi