Kotimme piharakennuksen ihastuttava saunatupa kylpyhuoneineen on vuokrattavissa majoituskäyttöön yhdelle tai kahdelle hengelle.

Tämä majapaikka sijaitsee 34 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla, tulossa kauempaa johonkin hoitooni tai tapahtumaan ja tarvitset majoitusta tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.


Saunatuvalla on

 kaksi runkopatjasänkyä yhdessä tai erikseen (ylhäällä vanha kuva)

 pieni keittiötaso

 pieni induktioliesi

 jääkaappi pakastelokerolla

 vedenkeitin

 pressopannu

ruokailuastiasto, kattila, pannu ja keittiövälineitä

 viereisessä tilassa kylpyhuone, jossa pyykinpesukone, vessa ja sadesuihku sekä puulämmitteinen sauna

Majoitus saunatuvalla 55 €/vrk (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu puusaunan sekä takapihan hyvin varustellun nuotiopaikan käyttömahdollisuus puineen (ei metsäpalovaroituksen aikaan). 

Vierasmaja sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Lisäpalvelut

Yrttijalkakylpy lähimetsän villiyrteistä 7 €

Maastopyörän vuokraus 15 €/1-2 vrk (Trek Stache 7 29+, 1 kpl)

Kahden hengen ilmatäytteinen kajakki ja liivit (max 90 kg)  25 €/1-2 vrk  (Kajakin ja melojien kuljetus 10 km:n etäisyydelle 10 €).

Sähköauton lataus 10 €/krt, hybridin lataus 5 €/krt (type 2, 11 kW), shukopistokkeesta ilmainen hybridiauton lataus omalla laturilla

Potkukelkka talvella käytettävissä veloituksetta


Sijainti

Lasintie 219, Ylikiiminki

Yhteydenotot

Elina Saariniemi p. 0400413029 / elina@lahteella.fi