Kotimme piharakennuksen ihastuttava saunatupa kylpyhuoneineen on vuokrattavissa majoituskäyttöön yhdelle tai kahdelle hengelle.

Tämä majapaikka sijaitsee Ylikiimingissä 33 km:n etäisyydellä Oulun keskustasta. Ota rennosti yhteyttä, olitpa sitten ohikulkumatkalla, tulossa kauempaa johonkin hoitooni tai tapahtumaan ja tarvitset majoitusta tai haluat tulla kaupungista luonnonrauhaan nauttimaan omasta ajasta. Majapaikka sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Jokiranta siintää n. 200 metrin päässä ja uimalaiturille on matkaa 400 m. Täällä voit viettää aktiivisempaa aikaa ja vuokrata käyttöösi vaikkapa maastopyörän, metsäsukset tai kajakin, tai nauttia rauhallisemmin lähiympäristön metsien, soiden ja vesistöjen hoivasta. Ylikiimingissä on runsaasti retkeilyreittejä, joista hyvä selvitys täällä. Koitelin koskille Kiiminkiin matkaa tulee 15 km.


Saunatuvalla on

 varauksen mukaan parisänky tai yksi tai kaksi erillistä sänkyä

 pieni keittiötaso

 pieni induktioliesi

 jääkaappi pakastelokerolla

 mikro

 vedenkeitin

 pressopannu

ruokailuastiasto, kattiloita, pannu ja keittiövälineitä

 viereisessä tilassa tilava kylpyhuone, jossa pyykinpesukone, vessa ja sadesuihku sekä puulämmitteinen sauna

Majoitus saunatuvalla 59 €/vrk (sis. alv 10 %). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Majoitukseen kuuluu puusaunan sekä takapihan hyvin varustellun nuotiopaikan käyttömahdollisuus puineen (ei metsäpalovaroituksen aikaan). 

Hoidon majoituksen yhteyteen varanneille -20 %:n alennus yhdestä majoitusvuorokaudesta.

Vierasmaja sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa vietämme normaalia perhe-elämää.


Yhteydenotot

elina@lahteella.fi