Tulossa pian!

Täydenkuun naisten retriitti – kohti sielun unelmia 6.1.2023


Mitä jos tämä vuosi alkaisikin sillä, että voisimme juhlia sitä, kuka todella olemme ja antaa itsemme olla kannateltuja omalla polullamme? Ei ole tarvetta korjata tai parantaa – olet juuri täydellinen sellaisena kuin olet. Enää ei tarvitse pelätä olevansa kenellekään liikaa autenttisessa olemuksessaan, jossa sielumme unelmat puhkeavat kukkaan. Elämä saa avautua meille luonnostaan – pakottamatta ja luottamuksessa tuosta olemisen tilasta käsin.


Aloitamme retriitin takametsän nuotiopaikalla tulistellen, jossa laskeudumme kehoomme ja tähän hetkeen rummutuksen avulla.

Teemme piharakennuksemme tiloissa kanavoidun ryhmähoidon luodaksemme luottamuksen ja rauhan tilan, josta käsin voimme kutsua uuteen vuoteen, mitä sydämessämme toivomme.

Teemme meditaatiomatkan tunnistaaksemme sielun unelmia ja linjautuaksemme niiden kanssa.

Päivälliseksi on tarjolla eräopasopiskelijan nuotiolla valmistamaa kasvisruokaa ja teetä.

Illan vietämme puhdistuen, virkistyen, uudistuen, uutta juhlien. Saunomme puusaunassa yrttijalkakylpyjen ja koivuvastan kera sekä kylvemme taivasalla täydenkuun lataamassa paljuvedessä. Paljun vierestä löytyvä kylmäallas ja toki lumihanki ovat käytettävissä kylmäkylpyjä haluaville. Tarjolla virvoketta.


Aikataulu on joustava. Aloitamme klo 14 takametsän nuotiopailta ja lopettelemme arviolta klo kahdeksan aikoihin.


Mukaan tarvitset

+ rennot vaatteet

+ lämpimät ulkovaatteet rummuttelun ja nuotioruokailun ajaksi

+ oman pyyhkeen ja uima-asun, halutessasi uimasandaalit/läpsykät tms.

+ halutessasi omaa iltapalaa.


Mukaan mahtuu viisi henkilöä. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan pian!
Haluatko saada sähköpostiisi tiedon seuraavasta retriitistä? Täytä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle tiedon seuraavasta retriitistä aina silloin, kun ilmoittautuminen seuraavalle retriitille aukeaa.