Tulossa pian!

24.2.2024 klo 11-14 Ylikiimingissä


Jokaisessa meissä on aivan valtava luomisvoima. Kun ei enää seiso itsensä tiellä, tuo voima saa virrata vapaana, asiat rullaavat ja merkityksellisiä asioita tapahtuu. Luomisvoima syntyy yhteydestä omaan elämänenergiaansa, joka kauttamme pyrkii vapaasti virtaamaan erilaisiin konkretian muotoihin.

Tuo voima ilmenee sekä maskuliinisena tekemisen ja toiminnan voimana, että feminiinisenä kaiken hyvän vastaanottamisen ja sallimisen voimana.

Saadakseen tarvittavan tilan oman luomisvoimansa vapaalle virtaukselle, on oltava tietoinen siitä, mihin energiaansa keskittää, niin että se palvelee, sekä yhtälailla tunnistettava sen luonnollista virtausta tukkivat asiat.

Tällä retriitillä keskitymme oman voiman keskukseemme ja elämänenergian tietoiseen valjastamiseen korkeinta parasta palvellen.

Oman voiman retriitillä ollaan auringon alla, tulistellaan nuotiolla sekä takkatulen ääressä lämpimien hirsiseinien suojassa.


Ilon ja valon päivä pidetään tunnelmallisessa hirsitalossa Ylikiimingissä, n. 33 km OulustaMitä retriitillä tapahtuu?

  • Pidetään nuotiopiiri suitsukkeiden kera. Voit ottaa nuotiolle mukaasi oman rummun, jos sinulla sellainen on.
  • Tehdään meditaatiomatka yhteyteen oman voimaeläimen kanssa
  • Syvennytään voimaeläinten merkitykseen shamanismissa
  • Keskitetään oma voimamme kaikista tähdellisimpiin asioihin takametsän viisaudessa.
  • Valjastetaan rohkeutemme sopivasti itseämme haastamalla.
  • Avataan chakroja oman äänen avulla.
  • Tanssitaan intuitiivisesti automaattijoogan keinoin.
  • Nuotioruokailua
  • Saunotaan. Saunaan jokainen voi kerätä retriitillä luonnosta elementtejä, jotka symboloivat itselle jotakin tärkeää päivän kokemusten viisaudessa.

Päivän ohjelma on joustava ja etenee ryhmän luonnollisessa virtauksessa. Näin ollen päivään saattaa spontaanisti ilmaantua muutakin ohjelmaa tai siihen voi tulla muutoksia.

Järjestäjien intentio on, että jokainen palaa retriitiltä kotiin kiitollisen voimaantuneena, omaa ainutlaatuista itseään ja luontoaan entistä enemmän rakastavana ihmisenä.


Retriitin aikana on muutamalla henkilöllä mahdollisuus osallistua henkilökohtaiseen shamanistiseen hoitoon. Shamanistisen hoidon tekee Tiina pihalla kotateltassa. Hoidon hinta on 45 €.

Shamanistisessa hoidossa tuodaan takaisin kadonnut voima. Se tulee luultavimmin voimaeläimen muodossa. Hoito sisältää laulua, rummutusta ja matkan aliseen. Hoito kestää noin tunnin.

Hoidon voi varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai mahdollisuuksien mukaan siihen voi ilmoittautua vielä paikan päällä. Tiina tekee retriitin aikana korkeintaan kolme hoitoa.

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon seuraavasta retriitistä? Täytä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle tiedon seuraavasta retriitistä aina silloin, kun ilmoittautuminen seuraavalle retriitille aukeaa.