Intention ohjaama sisäinen matka

Voimarummun ääni vaikuttaa resonoiden kehomme nesteiden kanssa muistuttaen sikiöaikaamme kohdussa, jossa tunsimme äitimme sydämen sykkeen. Rummutuksen avulla laskeudumme rentouden tilaan, jossa voimme olla yhteydessä sisimpäämme ja sieltä nousevaan informaatioon. Rumpuhoidon aluksi ohjaan lyhyesti virittäytymään vastaanottavaiseen tilaan, jolloin asiakas voi myös asettaa hoidolle jonkin haluamansa, hoidon kulkua ohjaavan intention. Intentio voi olla vaikka vain yksi sana, esimerkiksi ”rauha”. Rumpuhoito etenee asetetun intention ohjaamana siten kuin se kauttani rakkaudesta käsin välittyy.

Rumpuhoidossa energia välittyy voimarummun soinnin ja värähtelyn, ääneni sekä mahdollisesti myös jonkin muun instrumentin kautta. Rumpumatkan kesto on yhteensä noin 60 min, johon sisältyy lyhyt alkukeskustelu ja lopuksi jonkin verran aikaa heräämiseen ja kokemuksesta keskusteluun.

Rumpuhoito otetaan vastaan viihtyisällä hoitohuoneellani mukavalla sohvasängyllä viltin alla maaten. Voit kysyä mahdollisuudesta rumpuhoitoon sulanmaan aikaan myös kotateltassa.

Rumpuhoidon hinta on 64 €.

Huom. Säävaraus. Sisätilasta huolimatta rumpuni eivät soi kovin sateisella säällä liiallisen ilmankosteuden vuoksi.