Ajankohtaista

Intuitiivisen energiahoitamisen iltapäivässä olemme läsnä intuitiivisen tiedon erilaisille ilmenemismuodoille energiahoitamisen äärellä. Harjoittelemme energian tunnustelua ja kanavointia erilaisin harjoituksin sekä intuitiivisen ohjauksen kuuntelua sisäisillä eli henkisillä aisteillamme. Perehdymme rakkaudellisessa ohjauksessa tapahtuvan intuitiivisen energiahoitamisen periaatteisiin ja käytäntöön.

Lue lisää

Työpajassa ”viritetään” kehon energiakeskukset, chakrajärjestelmä vokaaliäänteitä laulamalla. Olennaista on, että tasapainotamme chakroja yhdessä ryhmänä, sillä se on paljon tehokkaampaa, voimakkaampaa ja ennen kaikkea mukavampaa kuin yksin! Hoidamme yhtä chakraa kerrallaan juurichakrasta alkaen aina niin kauan, kuin tuntuu sillä kertaa riittävältä.

Äänen värähtely vaikuttaa jokaiseen soluumme, ja ääni on siten hyvin tehokas energiahoidon työkalu. Vokaaliäänteitä laulaessasi voit myös tuntea värähtelyn kehossasi. Samalla avaat äänesi kautta syvempää yhteyttä itseesi.

Jokainen laulaa vokaaliäännettä siltä korkeudelta ja juuri siten, kuin ääni ihan luonnostaan siihen hetkeen haluaa tulla – vapaasti ja hyväksyvästi ilman tuomitsemista. Jossakin kohtaa voi alkaa huomata äänten muodostavan yhteisen resonanssin.

Ryhmässä työskentelyyn et tarvitse mitään erityistä laulutaustaa tai edes tietämystä chakroista. Tarvitset vain oman äänesi ja tunnet kutsun tulla mukaan! Toki on mahdollista, että ryhmän turvassa omalle äänellesi tapahtuu ihmeitä. <3

Paikan päällä on nojatuoleja ja isoja tyynyjä. Pyrin tuomaan mukanani vettä eräältä lähteeltä Viinivaarasta.

Osallistumismaksu 10 €.

Ilmoittaudu mukaan


Näytä sivu